Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Truca'ns i demana'ns
pressupost sense compromís
93 818 37 29
 • advocats divorci barcelona

  Advocats matrimonialistes i Dret de família

advocats matrimonialistes Barcelona

Matrimonial

Som un despatx d'advocats de divorci a Barcelona, experts en Dret de Família, situat a Barcelona i a l'Alt Penedès.
El servei que oferim és personal, adaptat a tu i als teus necessitats, humà i empàtic: els nostres advocats de divorci a Barcelona estaran al teu costat per assessorar-te i defensar els teus drets, i et guiaran per aconseguir els teus objectius i així aconseguir que recuperis el teu benestar.
La nostra meta és aconseguir-te el millor acord. Intentarem evitar, sempre que no sigui inevitable, arribar a judici.
En processos de separació i divorci els nostres advocats de divorci a Barcelona sempre prioritzen que els nens queden preservats del procés i buscant la protecció dels seus drets.
La nostra prioritat ets tu i la teva família, no et tractem com un nombre, sinó que et dediquem tot el temps que necessites.

Preguntes freqüents

 • Puc marxar de casa abans del divorci?
 • Pots marxar de casa sempre i quan continuïs atenent les teves obligacions familiars (contribuir a les despeses vitals dels teus fills, com a mínim) i comuniquis el teu nou domicili a l’altre cònjuge, donat que aquests són els requisits per a evitar un hipotètic delicte d’abandonament de la llar. De totes maneres, en el nostre despatx sempre recomanem que no marxis sense abans signar un petit document on es constati que la marxa és coneguda pel cònjuges i sense que això suposi cap renúncia als possibles drets respecte a la vivenda conjugal. No obstant, en línies generals s’ha de tenir en compte que el progenitor que marxa sense més, normalment sol tenir més difícil després reclamar l’ús dela vivenda que el que es manté a la mateixa. Consulta’ns i t’ajudarem a resoldre la situació.

 • Quines possibilitats tinc d’aconseguir la guarda (custòdia) compartida?
 • A Catalunya la guarda compartida és el règim preferent que preveu la Llei en supòsits de separació i/o divorci. De totes maneres, és precís que es compleixin uns requisits legals concrets que permetran al jutge decantar-se per la custòdia compartida, com són: l’edat dels fills; la proximitat dels domicilis dels progenitors; que de forma prèvia a la ruptura ambdós progenitors haguessin compartit les responsabilitats de criança dels seus fills, així com la bona relació, respecte i comunicació fluida entre els progenitors, entre d’altres. En el nostre despatx sempre intentem que la custòdia compartida sigui acordada de forma amistosa pels progenitors, procurant detallar un conveni que reguli les situacions vitals més rellevants en el dia a dia dels pares i fills a fi d’evitar problemes posteriors. Estarem al teu costat per ajudar-te a aconseguir un acord beneficiós per a tots.

 • Puc negar-me a que el meu fill vagi amb el seu pare quan li toqui el règim de visites?
 • La responsabilitat del compliment del règim de visites correspon al progenitor que té al menor amb ell en cada moment. El nostre consell és que es compleixi el règim de visites i estàncies del menor amb ambdós progenitors, ja que del contrari pot derivar en una denúncia o demanda per incompliment del citat règim. L’incompliment reiterat per part del progenitor custodi podria fins i tot comportar el canvi de custòdia del menor. Únicament és justificable un incompliment de les visites quan sapiguem a ciència certa o amb indicis bastant evidents que el menor està en una situació de risc per maltractaments, abusos o alguna altra situació que posi en perill la seva integritat física o psíquica. Per a altres supòsits en que l’incompliment es derivi d’un canvi en les circumstàncies i/o entorn del menor o els seus pares que aconselli un altre règim de visites, el més efectiu seria interposar una Demanda de Modificació de Mesures en que es justifiqui el canvi transcendent i l’oportunitat de la petició. Vine a veure’ns i valorarem quina és la millor solució al teu problema.

 • Puc negar-me a pagar una activitat extraescolar de la meva filla, a la que la seva mare la ha apuntat sense consultar-me?
 • En principi, totes les activitats extraescolars han de decidir-se de comú acord donat que les decisions que tenen a veure amb la formació dels menors són una qüestió de pàtria potestat. Només si s’ha consensuat prèviament entre ambdós pares que la filla realitzi aquesta activitat, la mare podrà reclamar al pare que contribueixi econòmicament a la mateixa. En cas contrari, no serà exigible la seva contribució econòmica.

 • Pot la meva exdona viure en la nostra vivenda comú amb la seva nova parella, quan jo estic pagant la meitat de la hipoteca i despeses de la mateixa?
 • En principi sí podria fer-ho, ja que cada excònjuge és lliure de refer la seva vida i començar de zero. Normalment quan aquestes situacions injustes es produeixen és perquè no s’ha previst degudament en el Conveni Regulador del Divorci o separació (o en la demanda). En el nostre despatx sempre aconsellem introduir una clàusula que indiqui que l’ús de la fins ara vivenda conjugal s’atribueixi al excònjuge al quedar com a custodi dels fills comuns, però limitant l’ús per part de terceres persones o bé preveient el pagament per part d’aquesta tercera persona d’una compensació equivalent a un lloguer de mercat per tal d’equilibrar una situació injusta.

 • Com pagaré la pensió als meus fills si em quedo a l’atur?
 • En aquest cas, el que és necessari és presentar una demanda –que s’anomena Modificació de Mesures- per a acreditar que la teva situació econòmica ha empitjorat sensiblement motiu pel qual la pensió d’aliment ha d’ajustar-se a la capacitat econòmica del progenitor en cada moment. Per a que s’acordi aquesta rebaixa el canvi en la situació econòmica de qui paga la pensió ha de ser rellevant. Truca’ns i t’explicarem com fer-ho.

 • Com he d’actuar si la meva ex parella no paga la pensió alimentària del meu fill?
 • Si la teva ex parella no paga alguna de les mensualitats de la pensió alimentaria t’aconsellem instar una demanda d’execució de sentència per a que el Jutge obligui a complir el pagament de la pensió d’aliments que la sentència de divorci o separació va fixar pel nen. Confia en nosaltres: farem que es compleixin els teus drets.

 • Es recomanable assessorar-me amb un advocat abans de casar-me?
 • En el nostre despatx sempre aconsellem una visita prèvia per a que puguis prevenir situacions problemàtiques a futur. És recomanable signar un acord prematrimonial sobre els pactes essencials en cas de ruptura, com poden ser la guarda dels fills, l’ús de la vivenda familiar, la fixació d’una pensió alimentària etcètera. És molt més econòmic demanar una visita preventiva a BPM Advocats que esperar que arribin els problemes quan es trenca la parella i llavors la situació siguin de més difícil resolució. És comparable a la situació d’un malalt que acudeixi al metge al notar els primers símptomes, el que permet realitzar un diagnòstic senzill i de fàcil cura, mentre que si el malalt es troba greu la seva cura sempre és més complexa i llarga, si és que té solució. Ja saps, abans de casar-te no dubtis en consultar-nos.

advocats matrimonialistes barcelona

Contacte