Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Truca'ns i demana'ns
pressupost sense compromís
93 818 37 29
o escriu-nos
  • Assessorament preventiu abans de contraure matrimoni

Es difícil, per no dir impossible, que una parella il·lusionada pensi en el divorci quan estan a punt de contraure matrimoni. No obstant, al nostre despatx recomanem un assessorament preventiu per a que la parella conegui els seus drets i deures abans de casar-se o abans de conformar una parella de fet.

En Dret Matrimonial val més prevenir i, per això, som experts consellers en assessorar i redactar pactes o acords prematrimonials en previsió de futures ruptures. Sempre resulta molt més senzill, objectiu i rendible arribar a acords prematrimonials quan ambdós membres de la parella no estan immersos en una crisi de convivència. Aquest assessorament preventiu ens permet estalviar-te molts problemes de cara al futur, al quedar establerts els punts cardinals d’una possible ruptura (custòdia dels menors, ús de la vivenda, pensió d’aliments, etcètera) de la forma més objectiva i equilibrada, sense que quedi condicionada pel desgast de la convivència.
advocats matrimonialistes barcelona

Contacte