Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Truca'ns i demana'ns
pressupost sense compromís
93 818 37 29
o escriu-nos
 • advocats matrimonialistes Barcelona

  Matrimonis

  La nostra meta és aconseguir-te el millor acord. Els nostres advocats matrimonialistes intentaran evitar, sempre que no sigui inevitable, arribar a judici. En els processos de separació i divorci desenvolupem el nostre treball primant sempre que els nens queden preservats del procés i buscant la protecció dels seus drets. La prioritat de BPM, des dels nostres despatxos a Barcelona i Sant Sadurní d'Anoia, sou tu i la teva família, no et tractem com un nombre, sinó que et dediquem tot el temps que necessites.
 • advocats herències

  Herències

  En herències i testaments resulta primordial assessorar de manera preventiva, a fi de poder obtenir els majors beneficis, aconseguir els teus objectius optimitzant costos. La nostra prioritat ets tu i la teva família: els nostres advocats especialitzats en herències escoltaran les teves necessitats i faran tot el necessari per dur-les a terme. Vine a comprovar-ho en persona, posem a la teva disposició advocats especialistes en herències en els nostres despatxos de Barcelona i Sant Sadurní, que a més coneixen en profunditat l'impost de successions de Catalunya.
 • advocats bancari

  Bancari

  A BPM advocats t'oferim l'assessorament que necessites per defensar-te dels abusos comesos per les entitats financeres, que s'han incrementat de forma notable arran de la crisi econòmica. El nostre èxit rau en trobar la millor solució al teu problema i per això comptem amb experiència contrastada davant el sector bancari. No dubtis a consultar-nos: estàs en bones mans, amb els nostres advocats de dret bancari. Els nostres advocats t'assessoraran davant clàusules abusives de bancs, Swaps, clàusules sòl i un altre tipus de reclamacions.
 • advocat immobiliari barcelona

  Immobiliari

  En BPM ADVOCATS disposem d'un equip d'advocats amb dilatada experiència en el sector immobiliari, de la propietat, de la construcció i Dret urbanístic assessorant i gestionant de forma integral a particulars i empreses en totes les operacions relacionades amb immobles per aconseguir l'optimització del seu patrimoni, des dels nostres bufets a Barcelona i Sant Sadurní: compravenda, lloguers, desnonar, parcel·les edificables, locals de negoci, edificis en propietat vertical i horitzontal.

Advocats de divorci a Barcelona

advocats divorcis barcelona
advocats divorci

Qui som

Les advocades d'aquest despatx ens vam conèixer a l'octubre de 1997 estudiant el Màster de l'Escola de Pràctica Jurídica del Col·legi d'Advocats de Barcelona. Aquest Màster ens va ensenyar a posar en pràctica tots els coneixements que vam aprendre en la carrera de Dret però, sobretot, a exercir una de les professions més belles que ens permetria ajudar a resoldre els problemes a la gent. Vam decidir fundar BPM, bufet d'advocats matrimonialistes, dret bancari, herències i immobilari (entre d'altres serveis), amb seus a Barcelona i Sant Sadurní d'Anoia.
advocats matrimonialistes barcelona

Contacte