Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Truca'ns i demana'ns
pressupost sense compromís
93 818 37 29
 • advocats

  Els nostres advocats: excel·lència i el rigor

advocats divorci barcelona

Qui som

Les advocades d'aquest despatx ens vam conèixer a l'octubre de 1997 estudiant el Màster de l'Escola de Pràctica Jurídica del Col·legi d'Advocats de Barcelona. Aquest Màster ens va ensenyar a posar en pràctica tots els coneixements que vam aprendre en la carrera de Dret però, sobretot, a exercir una de les professions més belles que ens permetria ajudar a resoldre els problemes a la gent.

Al juny de 1998 ens vam decidir a emprendre el nostre somni vital i professional: fundar el nostre propi despatx d'advocats, BPM Advocats. Un bufet d'advocats matrimonialistes, dret bancari, herències i immobiliari, entre d'altres serveis.

I com que no teníem suficient en 1998 amb obrir un despatx d'advocats de divorci a Barcelona, vam obrir dos. Així de vitals i emprenedores som. Un el muntem a Sant Sadurní d'Anoia, coneguda per ser la capital mundial del cava, per la seva gran auge econòmic i industrial a la Comarca de l'Alt Penedès i per la seves potents empreses vitivinícoles i automobilístiques.

Per al despatx motriu vam apostar per Barcelona, en el que pensem que és un dels barris més bonics i cèntric de la ciutat, l'Eixample. Vàrem néixer i vivim en aquesta ciutat tan bonica, tan arquitectònica, vanguardista, plural, mediterrània, olímpica, oberta, cosmopolita, amb marca mundial pròpia. Som unes enamorades de la nostra ciutat. A més, sabiem què a Barcelona li feia falta un despatx d’advocades com el nostre: modern, obert, pròxim i en el que no tractin als clients com un número o un expedient.

Vam muntar BPM Advocats pensant com ens agradaria a nosaltres ser tractades si anéssim a consultar a un advocat, i teníem clar que no volíem ser tractades com un expedient més, amb presses, sense empatia i caure de la cadira quan veiéssim la factura, sinó tot el contrari.

BPM Advocats som un despatx compromès amb tu des del minut un, treballem des de la humanitat i la proximitat.

En els 21 anys de col·legiació i experiència, dediquem el nostre esforç i temps en la formació continuada, per això us podem oferir un servei de qualitat i de rigor jurídic en la prevenció i resolució dels vostres conflictes.

Com a, entre altres coses, advocats de divorci a Barcelona, et donem respostes a totes les teves preguntes, buscant la millor solució, sempre amb la veritat per davant, sense enganyar-te.

Som ètics en l'exercici de la nostra professió, perquè sempre anem amb la veritat per davant, ens caracteritzen l'honradesa i l'honestedat.

Tot l'equip de BPM ADVOCATS et donem la Benvinguda a la nostra nova web, als nostres dos despatxos d'advocats de divorci a Barcelona i Sant Sadurní d'Anoia. Ens sentim preparats per atendre't, estem compromesos amb tu, amb l'excel·lència i amb la veritat.

Truca'ns o escriu-nos sense cap compromís, estarem encantats d' escoltar-te i ajudar-te,

¡Benvinguts al nostre despatx!

El nostre equip

Estem compromesos amb tu des del minut ú.

La nostra prioritat ets tu, ajudar-te i acompanyar-te a resoldre els teus problemes. Vam muntar el despatx pensant com ens agradaria a nosaltres dues que fóssim tractades si anéssim a consultar un advocat. Vam tenir molt clar des del principi que no volíem ser tractades com un número, ni ateses pel passant, ni volíem esperar una hora a la sala d'espera, ni volíem caure de la cadira al veure la factura sinó tot el contrari. Volíem que ens escoltessin, que ens dediquessin el temps necessari i que ens atenguéssinm des del principi amb molta empatia, molta humanitat, molta proximitat i afecte i amb molta professionalitat i rigor jurídic. Després de la salut, m'atreveixo a dir que el següent que preocupa a les persones són els conflictes de parella; la protecció dels nostres fills; conflictes entre socis; discussions entre germans per una herència; el manteniment del nostre patrimoni que tant esforç ens ha costat aconseguir; el no sentir-se enganyat per un banc per clàusules abusives...Tenim clara la importància de tractar cada problema de cada client amb molt d'afecte, molta empatia i amb la veritat pel davant.

Excel·lència i rigor.

De què serviria que us tractéssim amb molt d'afecte i molta empatia si després no fóssim bones advocades? Precisament per això, li dediquem molt d'esforç i molt de temps a la formació continuada. I gràcies a la nostra formació i als nostres 21 anys de col·legiació i experiència us podem oferir excel·lència i rigor jurídic en la prevenció i resolució dels vostres conflictes. Des que vaig saber que havia d'escriure aquest post pel canvi de la nostra pàgina web vaig estar donant moltes voltes a com us podia mostrar i transmetre l'excel·lència i el rigor del nostre despatx. Nosaltres no venem objectes, dels que és senzill comprovar la qualitat abans de comprar, sinó que oferim un servei. I precisament, no pots comprovar la qualitat d'un servei fins que ja l'has comprat o algun conegut te'l recomana. Així que vaig pensar en examinar quantes sentències guanyades teníem al despatx. Amb l'ajuda de la Natalia, vam examinar tots els procediments dels últims 15 anys i hem calculat que, aproximadament, hem guanyat el 90% de les sentències dels nostres clients. Això és el resultat del nostre esforç, la nostra formació i de la nostra cerca constant de l'excel·lència i el rigor jurídic, per això som especialistes en el que fem.

Ètica i veritat.

Et donem respostes immediates a totes les teves preguntes, ens involucrem buscant la millor solució i sempre amb la veritat per davant, sense enganyar-te. Mai et direm que guanyarem el cas si ho veiem complicat, però el que sí et podem assegurar és que ens hi deixarem la pell. Mai et recomanarem anar a judici si pensem que podem perdrem el cas. No volem que malgastis els teus diners ni el teu temps. Som ètics en l'exercici de la nostra professió, sempre anem amb la veritat pel davant. Ens caracteritzen l'honradesa i l'honestedat. Com a vosaltres, a tot l'equip de BPM Advocats, ens preocupa, quan busquem un servei o un producte, quant ens costarà. Per això, a BPM Advocats tenim uns preus competitius: en el moment en què ens encarregueu el servei sempre fem un pressupost tancat -o per hores- i, si ens contracteu, la primera visita és gratuïta i, en casos de gran necessitat econòmica, financem sense interessos en 12 mesos. Demana'ns pressupost sense compromís. Tot l'equip de BPM Advocats et donem la Benvinguda a la nostra nova web, als nostres dos despatxos d'advocats de Barcelona i Sant Sadurní d'Anoia. Ens sentim preparats per atendre't, estem compromesos amb tu, amb l'excel·lència i la veritat. Truca'ns o escriu-nos sense cap compromís: estarem encantats d'escoltar-te i ajudar-te.

Àrees d’actuació

 • advocats matrimonialistes Barcelona

  Matrimonis

  La nostra meta és aconseguir-te el millor acord. Els nostres advocats matrimonialistes intentaran evitar, sempre que no sigui inevitable, arribar a judici. En els processos de separació i divorci desenvolupem el nostre treball primant sempre que els nens queden preservats del procés i buscant la protecció dels seus drets. La prioritat de BPM, des dels nostres despatxos a Barcelona i Sant Sadurní d'Anoia, sou tu i la teva família, no et tractem com un nombre, sinó que et dediquem tot el temps que necessites.
 • advocats herències

  Herències

  En herències i testaments resulta primordial assessorar de manera preventiva, a fi de poder obtenir els majors beneficis, aconseguir els teus objectius optimitzant costos. La nostra prioritat ets tu i la teva família: els nostres advocats especialitzats en herències escoltaran les teves necessitats i faran tot el necessari per dur-les a terme. Vine a comprovar-ho en persona, posem a la teva disposició advocats especialistes en herències en els nostres despatxos de Barcelona i Sant Sadurní, que a més coneixen en profunditat l'impost de successions de Catalunya.
 • advocats bancari

  Bancari

  A BPM advocats t'oferim l'assessorament que necessites per defensar-te dels abusos comesos per les entitats financeres, que s'han incrementat de forma notable arran de la crisi econòmica. El nostre èxit rau en trobar la millor solució al teu problema i per això comptem amb experiència contrastada davant el sector bancari. No dubtis a consultar-nos: estàs en bones mans, amb els nostres advocats de dret bancari. Els nostres advocats t'assessoraran davant clàusules abusives de bancs, Swaps, clàusules sòl i un altre tipus de reclamacions.
 • advocat immobiliari barcelona

  Immobiliari

  En BPM ADVOCATS disposem d'un equip d'advocats amb dilatada experiència en el sector immobiliari, de la propietat, de la construcció i Dret urbanístic assessorant i gestionant de forma integral a particulars i empreses en totes les operacions relacionades amb immobles per aconseguir l'optimització del seu patrimoni, des dels nostres bufets a Barcelona i Sant Sadurní: compravenda, lloguers, desnonar, parcel·les edificables, locals de negoci, edificis en propietat vertical i horitzontal.

A més...

L'abril de 2004, ens vam decidir a adquirir participacions societàries de la gestoria BAUS ASSOCIATS ubicada a Sant Sadurní d'Anoia que dirigeix ​​Núria Ronda Baus, perquè molts dels nostres clients emprenedors, autònoms i empresaris ens sol·licitaven un servei integral i de suport en l'assessorament i gestió fiscal, laboral, comptable, d'administració de finques, assegurances i auditories.
advocats divorci Barcelona
advocats matrimonialistes barcelona

Contacte