Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Truca'ns i demana'ns
pressupost sense compromís
93 818 37 29
o escriu-nos
  • Per què és recomanable redactar testament amb un advocat?

    Per què és recomanable redactar testament amb un advocat?

12 JUNY 2020

Quina edat tens? Menys de quaranta? És possible que fins ara ni t'hagis plantejat redactar testament. Penses, segurament amb raó, que encara et queda més de la meitat de la teva vida per davant i que ja tindràs temps de fer-ho més endavant. Un estudi publicat pel diari ABC rebel·lava que el 48% de la població no troba mai el moment adequat per a realitzar el tràmit. O pot ser que després de la greu pandèmia que hem passat hagis reflexionat sobre aquest tema. Nosaltres et diem: sí, és important que redactis i, sí, a més amb un advocat d'herències que revisi el teu testament. Per què? Com a advocats d'herències de Barcelona, des de BPM Advocats et donem els motius pels quals et recomanem encaridament un assessorament preventiu en herències.

Si ets pare o mare de família, tens propietats o béns que t'agradaria llegar, redactar testament és vital per a evitar que la parella i els fills es trobin davant conflictes per diners després de la teva defunció. Però no sols n'hi ha prou amb redactar testament. És important fer-ho ben assessorat per un advocat especialitzat en herències. En cas contrari, i amb la possibilitat de que facis un testament manuscrit (hològraf) pots no haver respectat les regles que marca la llei i que els teus familiars es trobin davant d’un gran problema després de la teva partida únicament solucionable després de batallar davant els tribunals. Heretar sobre la base d'un testament aplana de manera clara el camí i els tràmits amb posterioritat a la teva defunció que hauran de complir els hereus.

Dividir una propietat entre diversos hereus o no; repartir de forma completament equitativa o optar per una altra mena de divisió; llegar a un fill diners i a un altre deixar-li béns, o repartir-ho tot entre dos; llegar en vida o incloure-ho en testament depenent de la quantia del pagament d'impostos. Tot això és difícil que un mateix ho pugui resoldre sense assessorament especialitzat que et permeti fer un testament que també sigui óptim per a minimitzar el cost fiscal de L'impost de Successions, que recentment ha estat objecte d'augment a Catalunya.

Si valores l'harmonia familiar i vols que els teus segueixin units després de la teva defunció, no traspassis als teus familiars els problemes que tu podries haver solucionat en vida. I, recorda, redactar testament no hauria de tenir edat. Tens propietats o béns? Deixa-ho tot lligat

Si t'estàs plantejant la possibilitat de redactar testament o consultar quin pot ser el millor repartiment entre els teus, contacta amb els advocats d'herències a Barcelona de BPM Advocats. T'assessorarem i ajudarem a decidir sobre les teves últimes voluntats. És important deixar tot ben lligat: per la teva tranquil·litat i per la dels teus.

 

advocats matrimonialistes barcelona

Contacte