Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Truca'ns i demana'ns
pressupost sense compromís
93 818 37 29
o escriu-nos
  • Assessorament preventiu en herències

En matèria de testaments i herències resulta essencial que t'assessoris de forma prèvia a organitzar el destí de la teva herència, tenint en compte els onerosos perjudicis que pot comportar la tan temuda fiscalitat hereditària, especialment l'impost de successions a Catalunya.

Als nostres bufets de Barcelona i Sant Sadurní d'Anoia, amb advocats especialistes en herències, t'assessorem sobre els teus drets i obligacions perquè puguis dissenyar la teva successió de la forma més d'acord amb els teus interessos, així com buscant sempre la màxima optimització fiscal perquè no hagis de pagar ni un euro més d'impostos del que és estrictament necessari.

A efectes d'atorgar testament, els nostres advocats d'herències sempre aconsellen que s'individualitzin el màxim possible les adjudicacions de béns, per així poder evitar futurs judicis sobre disposició i realització dels mateixos.

També és important, a nivell tributari, preveure què es farà en un futur amb els béns que s'heretaran, ja que la destinació a curt, mitjà o llarg termini, determinarà que optem pel disseny de l'herència que sigui més òptim fiscalment.

Aquest assessorament preventiu en replica omega herències ens permet estalviar-molts conflictes de futur, i més quan es tracta d'una qüestió que probablement condicionarà les relacions familiars dels teus éssers més estimats.

advocats matrimonialistes barcelona

Contacte