Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Truca'ns i demana'ns
pressupost sense compromís
93 818 37 29
o escriu-nos
  • Suspensió de procediment hipotecari per clàusula abusiva de venciment anticipat

    Suspensió de procediment hipotecari per clàusula abusiva de venciment anticipat

25 ABR 2017
Fa dos anys, Matilde (nom fictici), de Sant Sadurní d'Anoia, va rebre una demanda d'execució hipotecària del seu habitatge per impagament de quotes de la hipoteca. Matilde no ho va dubtar i va contactar ràpidament amb el nostre despatx BPM Advocats de Sant Sadurní d'Anoia i ens vam posar a la feina.

El primer que vam fer va ser intentar negociar amb el Banc Santander, entitat amb la qual té la hipoteca, per demanar una dació en pagament que li permetés, encara que perdent la seva casa, poder seguir endavant sense carregar amb un gran deute a les seves esquenes. L'entitat bancària ens va negar la dació en pagament i qualsevol altra opció a causa de l'edat que tenia nostra client al moment de la negociació, 56 anys. Un dels requisits per poder accedir a la dació en pagament era i segueix sent tenir 60 o més anys.

Després de gairebé 2 anys oposant-nos a l'execució hipotecària, aconseguim dilatar el procediment i que aquest se suspengués a causa que es va comprovar que el seu contracte hipotecari contenia, com el de molts clients de tota España, clàusules abusives. Matilde, per tant, ha pogut seguir vivint durant tot aquest temps en el seu habitatge.

Fa uns dies ens van notificar que la Jutgessa ha tornat a suspendre la resolució del cas perquè una de les clàusules abusives era la de venciment anticipat, per la qual cosa fins que el Tribunal de Justícia de la Unió Europea no resolgui la nul·litat d'aquesta clàusula, haurem aconseguit paralitzar el procediment. I això encara trigarà un temps llarg.

A més, amb tota aquesta demora i dilatació del procés, la nostra clienta celebrarà els 60 anys i complirà ja tots els requisits necessaris per poder optar a la dació en pagament, alguna cosa que anhelàvem des del principi i que negociarem detingudament fins a aconseguir.

Si penses que ets a punt d'entrar en un procés d'aquest tipus, si la teva situació és semblada i necessites que negociem o batallem en els tribunals per tu, contacta amb nosaltres. Tenim experts advocats en dret bancari que han portat molts casos com el qual expliquem avui i que revisaran fins a l'última coma del teu contracte hipotecari, estudiaran el teu cas i lluitaran pels teus drets perquè la resolució final sigui el més favorable possible per a tu.

Si tens qualsevol dubte o, simplement, vols que revisem el teu contracte hipotecari per si pogués contenir clàusules abusives, aquí estarem disposats sempre a atendre't.
advocats matrimonialistes barcelona

Contacte