Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Truca'ns i demana'ns
pressupost sense compromís
93 818 37 29
o escriu-nos
  • L'addicció del fill al Fortnite, motiu per a la retirada de la custòdia compartida

    L'addicció del fill al Fortnite, motiu per a la retirada de la custòdia compartida

20 ABR 2021

Compartir la custòdia dels fills és cada vegada més habitual al nostre país. La custòdia compartida és, a més, el règim de custòdia preferent a Catalunya. Tanmateix, com hem explicat en multitud d'ocasions, això no significa que s'atorgui de manera automàtica, sinó que s'han de complir una sèrie de requisits. Un dels més importants és ocupar-se en igualtat de condicions de les obligacions com a pares i compartir una mateixa visió sobre la seva educació. Precisament, per discrepàncies en la manera d'educar als fills la Justícia ha retirat la custòdia compartida a un pare pel temps que deixava al seu fill jugar al popular videojoc Fortnite. Com a advocats de divorci a Barcelona, des de BPM Advocats analitzem el cas.

L'Audiència Provincial de Pontevedra ha decidit deixar en mans de la mare del menor la custòdia d'aquest. Mentre que la mare prohibia a l'adolescent, que té una addicció diagnosticada als videojocs, jugar a casa, el pare li permetia jugar diàriament i fins i tot va arribar a comprar-li complements perquè pogués continuar jugant.

La sentència deixa en evidència l'actitud excessivament permissiva del pare, que va acabar desembocant en un molt baix rendiment acadèmic de l'adolescent. A aquest problema escolar se li va sumar també un conjunt de problemes socials, com a “poc interés en el desenvolupament de les activitats extraescolars de futbol, anglès i informàtica”. A més, el progenitor, amb total desconeixement de la mare i prenent la decisió de forma unilateral, va permetre al menor obrir un compte d'Instagram i un canal de Youtube.

La sentència veu provat que el pare va desatendre completament al menor en en els seus hàbits diaris i va deixar únicament en mans de la mare les responsabilitats de fer un seguiment del seu fill en el col·legi, en les activitats extraescolars i també en temes de salut. Aquesta deixadesa li ha suposat al pare la pèrdua de la custòdia, que ara passa de manera exclusiva a les mans de la mare. Ara, per tant, només tindrà dret a un règim de visites.

L'altre progenitor delega en tu totes les responsabilitats que suposa tenir la custòdia compartida? Tens problemes per a gestionar la custòdia compartida? O penses en la separació i el divorci i no saps per on començar? Podem ajudar-te. Comptem amb més de 25 anys d'experiència com a advocats de divorci a Barcelona.

advocats matrimonialistes barcelona

Contacte