Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Truca'ns i demana'ns
pressupost sense compromís
93 342 64 66
o escriu-nos
  • “Quantes hores es pot emportar el meu ex al nostre bebè lactant?”

    “Quantes hores es pot emportar el meu ex al nostre bebè lactant?”

07 OCT 2019

Separar-se o divorciar-se amb fills és, probablement més dur, també el procés, que sense tenir-los. Per això és fàcil entendre que separar-se amb un bebè de pocs mesos complica, sens dubte, molt les coses i el règim de visites que s'establiria si el menor ja no fos un bebè no serà el mateix en cas que el fill en comú sigui un nounat. Com a advocats de divorci a Barcelona, des de BPM Advocats respondrem a: “quantes hores es pot emportar el meu ex al nostre bebè lactant?”

La Carolina va contactar amb BPM Advocats per a iniciar els tràmits de divorci amb el qual havia estat el seu marit durant els últims cinc anys. Amb un bebè de dos mesos que s'alimenta de llet materna, ens preguntava si, tal com li exigia el pare del seu fill, el bebè havia de pernoctar alguna nit amb ell, sent ella obligada a lliurar-li la seva pròpia llet emmagatzemada, o bé forçant la introducció de biberó amb llet artificial.

“Cada jutge valora la decisió segons el cas que té davant, però, no obstant això, l'habitual en casos com el que ens ocupa és que, sent un bebè tan petit, se li permeti al pare veure al nen una estona, el just entre presa i presa, dissabtes i diumenges alterns i una tarda entre setmana. Això sí, res de pernoctar per a no interrompre la lactància”, expliquen els advocats de divorci a Barcelona, BPM Advocats.

“Aquí no es miren els drets dels pares, sinó que preval l'interès del menor. Per al petit és fonamental mantenir la lactància i el vincle matern en aquesta etapa tan primerenca de la seva vida”, afegeixen. “Més endavant, quan el menor ja no sigui lactant, o bé s'hagi introduït l'alimentació complementària, sobre els sis mesos de vida, bé es pot ampliar el règim de visites més hores, encara que igualment sense pernocta, i, amb dos o tres anys es pot establir la custòdia compartida -dependrà del cas, cap és igual-, si així ho desitgen els progenitors, o un règim de custòdia exclusiva, però amb règim de visites i pernocta alguns dies”, detallen des de BPM Advocats.

Si has decidit iniciar un procés de separació o divorci, tinguis o no fills en comú, contacta amb els advocats de divorci a Barcelona, BPM Advocats. Som aquí per a escoltar-te, assessorar-te i defensar els teus drets i els de la teva família. Compta amb les nostres més de dues dècades d'experiència.

advocats matrimonialistes barcelona

Contacte