Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Truca'ns i demana'ns
pressupost sense compromís
93 342 64 66
o escriu-nos
  • “El propietari vol rescindir el contracte abans que finalitzi”

    “El propietari vol rescindir el contracte abans que finalitzi”

02 OCT 2019

Al març de 2019 van entrar en vigor noves mesures urgents d'habitatge i lloguer. En concret, la llei de lloguer patia alguns canvis substancials per a protegir a l'inquilí. Com a advocats immobiliaris a Barcelona, des de BPM Advocats explicarem què succeeix quan el propietari decideix rescindir el contracte de lloguer abans que aquest finalitzi.

El Joan va llogar, el mes d'abril passat, un habitatge per ell i la seva família. Fins ara tot havia anat bé. No obstant això, fa dues setmanes va rebre una desagradable trucada de la propietària en la qual li anunciava que a final de mes rescindia el contracte. Encara que el Joan li va insistir que no li podia donar tan poc temps de marge, ella va donar el contracte per finalitzat, sense ni tan sols parlar-li del motiu i sense proposar cap mena de compensació per això. Després de la trucada, es va posar en contacte amb els advocats immobiliaris de Barcelona, BPM Advocats. Volia saber si podia oposar-se a la finalització del contracte i si, en cas de donar-se, rebre una compensació pels nombrosos inconvenients.

“Com el Joan va signar el contracte el mes d'abril passat, ja estaven en vigor les mesures d'urgència que es van aprovar el primer trimestre de l'any sobre habitatge i lloguer. Una d'aquestes mesures és, precisament, que la durada mínima del contracte, si l'inquilí és una persona física, és de cinc anys. I, a més, el propietari només podrà rescindir el contracte abans que venci aquest termini si necessita l'habitatge per a ell, familiars de primer grau o pel seu cònjuge en cas de sentència de separació, divorci o nul·litat matrimonial, sempre que aquestes circumstàncies hagin quedat previstes en el contracte de lloguer”, expliquen els advocats de divorci a Barcelona, BPM Advocats.

“La propietària, en aquest cas, ni va complir amb el termini, ni va esgrimir cap motiu de pes recollit en el contracte per a poder rescindir el contracte, per la qual cosa a través de BPM Advocats li vam enviar un burofax comunicant-li la impossibilitat de rescindir el contracte i la decisió del nostre client de no lliurar les claus i continuar amb el contracte de lloguer”.

Si et succeeix una cosa similar, o necessites consultar-nos una cosa relacionada amb dret immobiliari, contacta amb els advocats immobiliaris a Barcelona, BPM Advocats. Estem aquí per a assessorar-te i defensar els teus drets tant judicial com extrajudicialment.

advocats matrimonialistes barcelona

Contacte