Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Truca'ns i demana'ns
pressupost sense compromís
93 818 37 29
o escriu-nos
  • Hipoteques multidivisa

És un producte financer complex comercialitzat per la banca als consumidors. Per la seva complexitat només podria haver estat comercialitzat a clients amb un perfil inversor de risc, amb coneixements financers que els permetessin ser conscients del notori risc a assumir.

El producte consisteix en referenciar els interessos variables de les hipoteques a la evolució d’una divisa concreta, per el que si aquesta última no es comporta de forma estable sinó que es revaloritza, els tipus d’interès i les amortitzacions de la hipoteca s’encareixen.

En dates recents, el Tribunal Suprem ha confirmat que les hipoteques multidivisa són instruments financers derivats pel que, al tractar-se de productes complexes amb riscos específics, els clients a qui  van ser oferts haurien n que haver estat informats detalladament.

Com en els rolex replica altres productes financers derivats, van ser comercialitzats sense la deguda transparència i informació per les entitats de crèdit, que les van col·locar com a préstecs hipotecaris tradicionals, quan els seus riscos són molt diferents.

advocats matrimonialistes barcelona

Contacte