Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Truca'ns i demana'ns
pressupost sense compromís
93 818 37 29
o escriu-nos
  • Oposició a execucions hipotecàries i la dació en pagament

A arrel de les més recents Sentències del Tribunal de Justícia de la Unió Europea es va concloure que la normativa espanyola no protegia de forma suficient els drets dels consumidors en matèria d’execució hipotecària, pel qual els jutges poden suspendre o paralitzar les execucions hipotecaries que continguin clàusules abusives predisposades pels bancs o entitats de crèdit amb falta de informació al consumidor. El Tribunal Europeu també va sentenciar sobre la preocupant desigualtat processal en la norma espanyola entre entitats de crèdit i consumidors en aquest àmbit.

Al fil de les modificacions legislatives operades com a conseqüència de les Sentències del Tribunal Europeu podem oposar-nos a l’execució hipotecària de forma prèvia a la subhasta, sol·licitant la nul·litat d’algunes clàusules de la hipoteca per ser abusives. També després de la subhasta pot sol·licitar-se la suspensió per 2 anys del llançament quan l’immoble constitueixi la vivenda habitual de l’executat i s’acrediti que aquest ha sofert una reducció rellevant dels seus ingressos que l’impedeixi pagar el préstec hipotecari de la seva vivenda.

La nostra experiència en Dret Bancari ens permet oferir-te el millor assessorament davant dels abusos comesos per les entitats financeres al comercialitzar els seus préstecs vulnerant el seu deure de transparència amb els seus clients. T’ aconseguirem la dilació del procediment per a que puguis mantenir la teva vivenda per més temps, bé emparant-nos en la abusivitat de certes clàusules o en els defectes formals de l’execució bancària. Intentarem frustrar per tots els mitjans que el Banc et pugui fer fora de la teva vivenda i, a més, hagis d’assumir tot el deute.

Negociem en la mesura del possible i sempre que concorrin els requisits, una dació en pagament que permeti que, ja que es perd la vivenda, l’ hipotecat no quedi com a deutor davant l’entitat de crèdit.

Renegociem el teu deute de la forma que resulti més beneficiosa als teus interessos.

advocats matrimonialistes barcelona

Contacte