Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Truca'ns i demana'ns
pressupost sense compromís
93 342 64 66
o escriu-nos
  • Assessorament preventiu abans de signar un contracte

És difícil, per no dir impossible, que una parella il·lusionada per comprar-se un pis pensi, abans de comprar-lo, en els problemes que li pot ocasionar la signatura d’un contracte d’arres.

Una de les coses que més distingeix al nostre despatx d’advocats d’altres és l’assessorament preventiu. Volem que el nostre client conegui tots els pros i contres de la inversió. En Dret Immobiliari val més prevenir que curar i, per això, som experts consellers en assessorar i redactar pactes o acords precontractuals en previsió d’incidències, càrregues, hipoteques, defectes de la construcció, okupes, servituds, censos...ocults en els béns immobles que volem adquirir.

Sempre resulta molt més senzill, objectiu i rentable arribar a acords precontractuals per a evitar que ningú inverteixi sense la garantia que si després passa alguna cosa que no coneixíem, puguem tornar a la situació inicial sense haver perdut diners.

Aquest assessorament preventiu ens permet estalviar-te molts diners, temps i mals de cap a futur, al quedar establerts els punts cardinals de possibles incidències ocultes (càrregues registrals, hipoteques, defectes de la construcció, okupes, servituds, censos...ocults) donant-te tota la tranquil·litat i la seguretat jurídica que necessites a l’hora d’invertir els teus diners en un bé immoble.

advocats matrimonialistes barcelona

Contacte